LMA_logo_CMYK

LET’S MEET AGAIN – event

16 t/m 18 oktober 2020

Grote Kerk Naarden

www.letsmeetagain.nl

 

Het ‘Lets Meet Again’ event is de éénmalige unieke gelegenheid om hernieuwd “live” contact te hebben met het beste uit de van de InterEvent beurzen bekende Kunstgaleries, Goudsmeden en Lifestylespecialisten. Een ideaal moment om, op een voor velen vertrouwde locatie (Grote Kerk Naarden), de nieuwste collecties hoogwaardige Kunst, Antiek & Juwelen op gepaste afstand te ontdekken. Op deze historische locatie is gedurende 3 dagen een breed aanbod gepresenteerd van Moderne en Hedendaagse kunst, Antiek, Zilver, Juwelen, Interieur, Mode, Wijn en Delicatessen. Het LET’S MEET AGAIN – event is op uitnodiging te bezoeken.

NAARDEN the Art fair logo

NAARDEN the Art fair

28 t/m 31 januari 2021

Grote Kerk Naarden

www.naardenartfair.nl

 

Traditiegetrouw wordt in de laatste week van januari de best bezochte kunst & antiek beurs van Nederland in de Grote Kerk van Naarden-Vesting gehouden. Meer dan 65 exposanten presenteren gedurende 5 dagen een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst. ‘NAARDEN the Art Fair’ is in de afgelopen 2 decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland en staat bij een groot publiek bekend als de leukste kunst & antiekbeurs van Nederland.

ESF logo lisan

Exclusive Spring Fair

2 t/m 5 april 2021

Kasteel Groeneveld Baarn

www.exclusivespringfair.nl

 

De hoogwaardige “binnen – buitenbeurs” Exclusive Spring Fair vindt tijdens het Paasweekend van 2021 wederom plaats op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. Dit is dé unieke Woon& Lifestylebeurs, waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “popup” departmentstore. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. Dit maakt, samen met de smaakvolle foodtrucksen gezellige muziek, Exclusive Spring Fair het ideale dagje uit.

Het Juweel Sparrendaal logo

Het Juweel Sparrendaal

4 t/m 6 juni 2021

Buitenplaats Sparrendaal Driebergen

www.juwelenbeurs.nl

 

“Het Juweel” is dé enige themabeurs in Nederland die zich enkelconcentreert op juwelen, sieraden en horloges. De zomereditievan de juwelenbeurs vindt plaats op de historische buitenplaatsSparrendaal in Driebergen. Tijdens de exclusieve verkoop­expositie zijn ruim 30 exclusieve gouden edelsmeden, juweliersen horlogespecialisten bijeengebracht om hun collectie te tonen

FINE Art & Antiques Fair Baarn

FINE art & antiques fair

23 t/m 26 september 2021

Kasteel Groeneveld Baarn

www.fineartantiquesfair.nl

 

FINE art & antiques fair is een nieuwe internationale kunstbeurs inen rond Kasteel Groeneveld te Baarn. Rijk gevulde kasteelkamersmet een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, verzamel­objecten, zilver, juwelen en spannende oude, moderne & hedendaagse kunst. Achter het kasteel staat in de lommerrijke tuineen groot paviljoen om het aanbod van meer dan 60 exposantente completeren. Rond het gezellige overdekte tuinterras staatbuitenkunst. FINE art & antiques fair valt op door haar mooie aanbod in een verfrissende binnen – buitenambiance.