LMA_logo_CMYK

Autumn Edition Naarden the Art Fair 

12 t/m 16 oktober 2022

Grote Kerk Naarden

www.naardenartfair.nl

 

Een frisse start van het najaar in Naarden!

De Grote Kerk Naarden is al meer dan 25 jaar de vaste locatie van de alom gewaardeerde kunst & antiek beurs in januari. Om de trouwe bezoekers na meer dan 2 jaar Corona-pauze te verwennen vindt er dit najaar ook een AUTUMN EDITION plaats.
Van 12 t/m 16 oktober aanstaande is nu ook gedurende 5 dagen een breed aanbod van hoogwaardige kunst & antiek in NAARDEN geëxposeerd. Bekende galeries & kunsthandelaren presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst.

NAARDEN the Art fair logo

NAARDEN the Art fair

25 t/m 29 januari 2023

Grote Kerk Naarden

www.naardenartfair.nl

 

Traditiegetrouw wordt in de laatste week van januari de best bezochte kunst & antiek beurs van Nederland in de Grote Kerk van Naarden-Vesting gehouden. Meer dan 65 exposanten presenteren gedurende 5 dagen een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst. ‘NAARDEN the Art Fair’ is in de afgelopen 2 decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland en staat bij een groot publiek bekend als de leukste kunst & antiekbeurs van Nederland.

ESF logo lisan

Exclusive Spring Fair vindt niet meer plaats

Kasteel Groeneveld Baarn

www.exclusivespringfair.nl

 

De hoogwaardige “binnen – buitenbeurs” Exclusive Spring Fair vindt normaliter tijdens het Paasweekend plaats op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. Dit is dé unieke Woon& Lifestylebeurs, waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “popup” departmentstore. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. Dit maakt, samen met de smaakvolle foodtrucksen gezellige muziek, Exclusive Spring Fair het ideale dagje uit.

Het Juweel Sparrendaal logo

Het Juweel Sparrendaal

17 t/m 19 juni 2022

Buitenplaats Sparrendaal Driebergen

www.juwelenbeurs.nl

 

“Het Juweel” is dé enige themabeurs in Nederland die zich enkel concentreert op juwelen, sieraden en horloges. De zomereditie van de juwelenbeurs vindt plaats op de historische buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Tijdens de exclusieve verkoop­expositie zijn ruim 30 exclusieve gouden edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten bijeengebracht om hun collectie te tonen

FINE Art & Antiques Fair Baarn

FINE art & antiques fair    (uitgesteld!) 

22 t/m 26 september 2021

Kasteel Groeneveld Baarn

www.fineartantiquesfair.nl

 

FINE art & antiques fair is een nieuwe internationale kunstbeurs in en rond Kasteel Groeneveld te Baarn. Rijk gevulde kasteelkamersmet een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, verzamel­objecten, zilver, juwelen en spannende oude, moderne & hedendaagse kunst. Achter het kasteel staat in de lommerrijke tuin een groot paviljoen om het aanbod van meer dan 60 exposanten te completeren. Rond het gezellige overdekte tuinterras staatbuitenkunst. FINE art & antiques fair valt op door haar mooie aanbod in een verfrissende binnen – buitenambiance.